Niet tevreden of retourneren

Niet tevreden of retourneren

Bent u niet tevreden met het ontvangen artikel of heeft u toch misschien de verkeerde maat gekozen en wilt u het ruilen? Stuurt u ons dan eerst een mail zodat wij kunnen kijken of er een ander geschikt artikel voorradig is. Als dit niet het geval is kunt u het artikel terugsturen met het meegeleverde retourformulier en stuurt u  het artikel terug naar onderstaand adres. Wij zullen het bedrag op uw rekening terugstorten zodra het artikel bij ons binnen is.

Op al onze producten geldt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. U kunt zonder opgaaf van reden de producten retourneren mits deze ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd worden.De verzendkosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

 

Het is mogelijk niet-passende producten te ruilen mits deze ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd worden. De verzendkosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Heeft u een klacht? dit vinden wij erg vervelend en wij zullen ons uiterste best doen om dit zo goed en zo spoedig mogelijk met u op te lossen, mail ons uw klacht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een oplossing.

 

Retourzendingen kunt u sturen naar:

Wakeboards and More
Looweg 70
8095PT ‘t Loo

Menu